ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πότσος Σάββας

Ο Πότσος Σάββας είναι απόφοιτος των του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Ρόδου Ο ΑΝΤΑΙΟΣ, στα τμήματα ποδηλασίας και τρεξίματος. Μαζί με τον Johan συνέλαβαν και ανέπτυξαν την ιδέα της διοργάνωσης ενός γρήγορου αγώνα 10 χιλιομέτρων, το «10Κ 3F» (Fast-Flat-Fun). Είναι ενεργός και έμπειρος δρομέας. Οι περισσότερες διαδρομές των αγώνων προσπαθεί να είναι ελκυστικές για όλες και όλους τους δρομείς – αθλητές  – αθλήτριες και να αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού. Η αγάπη του για το βουνό και η εμπειρία του σε μεγάλες διοργανώσεις βουνού και περιπέτειας που συμμετέχει, του δίνει κίνητρο για την πραγματοποίηση ένός αγώνα βουνού και περιπέτειας με υψηλά στάνταρ. Είναι ο αγωνιστής της ομάδας.

 

Johan Vargas

O Johan Vargas είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αθλητικών ειδών Vargas Sport και ο General Manager των αγώνων.  Με καταγωγή από την Σουηδία και με πατέρα που και εκείνος ασχολήθηκε με την διοργάνωση αγώνων (Ημιμαραθώνιο Σουηδίας), είχε τον  ενθουσιασμό και την αγάπη να κάνει το πρώτο βήμα μαζί με τον Πότσο Σάββα για την διοργάνωση του «10Κ 3F»  Ο Johan με τις πρωτότυπες ιδέες του, δίνει άλλο χρώμα στις διοργανώσεις.  Είναι η καλλιτεχνική φύση της ομάδας.

 

Διακονικόλας Σάββας

Ο Διακονικόλας Σάββας είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Καθώς επίσης και Bachelor Ψυχολογίας του Boise State University, ID, U.S.A. Ακόμα περισσότερο έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογια του Αθλητισμού και της Άσκησης. Είναι πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης με συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα σε πολλές  Διεθνείς Διοργανώσεις στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος και τριπλούν. Έχει  συντελέσει Τεχνικός Σύμβουλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου. Αυτή την στιγμή  είναι  ο υπεύθυνος των αθλητικών  προγραμμάτων στο τμήμα στίβου του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη  Ρόδου.  Μετά την διοργάνωση του πρώτου αγώνα έγινε η πρόταση στον Διακονικόλα Σάββα από τον Πότσο Σάββα και τον Varga Johan, να ενταχθεί μαζί τους για την διοργάνωση, αναβάθμιση και βελτίωση των αγώνων, όπως και συμφώνησε αμέσως χωρίς να το σκεφτεί! Ο Διακονικόλας.Σ είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων μας, και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου της Ρόδου. Είναι οργανωτικός και γνώστης για το πως πρέπει να στηθεί ένας αγώνας για να πληροί όλα τα κριτήρια επισημοποίησης και ασφαλείας. Είναι η ήρεμη δύναμη της ομάδας.


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΡΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕΛΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Εξατομικευμένη Προπόνηση για υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες Λυκείου που επιθυμούν να περάσουν στις Σχολές Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, και Στρατιωτικές Σχολές.Εξατομικευμένη Προπόνηση για Αθλητές και Αθλήτριες επιπέδου Πρωταθλητισμού ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες τους! Συνεργασία με άλλους αθλητικούς Συλλόγους, Προπονητές, Φορείς, Δήμους, Περιφέρειες, Ξενοδοχεία-Αθλητικός Τουρισμός για την υλοποίηση Αθλητικών Προγραμμάτων!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. & ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ,  ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Scroll to Top